post

KONCERT „BEZ POSVЯЩENIЯ“

Drugog dana tradicionalne manifestacije Muzički susreti „Jesen na Čukarici“, u utorak, 27. septembra sa početkom u 19,30 časova, u Kulturnom centru „Čukarica“ biće održan koncert „BEZ POSVЯЩENIЯ (BEZ POSVETE)“.

Koncert predstavlja retrospektivu stvaralaštva autorke Mirjane Marinković, ali i promociju njenog četvrtog CD-a. Učestvuju: Mirjana Marinković, autorka, Guljsanam Rejmbajeva, prateći glas i Zoran Dimitrov, pratnja na gitari.

Na programu je 12 numera, među kojima: „Bez posvящeniя (Bez posvete)“, „Vinovnica (Kriva)“, „Nakanune (Uoči)“, „Sićušna“, „Sećanje“, „Bisenija“, „Moja duša na bosiljak miri...

Ulaz slobodan!

detaljnije
post

PREDSTAVA „ČAROBNA KUHINjA“ OTVORILA DEČIJU POZORIŠNU SEZONU NA ČUKARICI

Predstava „Čarobna kuhinja“ pozorišne trupe „Maksimus art“, otvorila je u subotu, 24. septembra, pozorišnu sezonu na Dečijoj sceni Kulturnog centra „Čukarica“.

Glavni sastojci predstave „Čarobna kuhinja“ su bili: 300 grama smeha, 2 šoljice maštovitosti, 450 grama edukacije, 5 kašika veselih snova i jedan litar pozoriušne igre. Predstavu je napisao i režirao Željko Aleksić.

detaljnije
post

DANI EVROPSKE BAŠTINE

post

PREDUZETNIŠTVO

NOVI PROGRAM U ORGANIZACIJI KULTURNOG CENTRA „ČUKARICA“

Preduzetništvo je idealna prilika da radite za sebe i da se bavite onim što vama najbolje leži u oblasti u kojoj možete da istaknete svoj potencijal i sposobnosti.

Program traje dva i po meseca.

Realizovaće se subotom od 9,00 do 11,30 časova.

Program vodi: Goran Simić, master inženjer menadžmenta

detaljnije
post

UPIS U TOKU!

JOGA

GRAĐANI KOJI SE PRIJAVE DO 20. SEPTEMBRA IMAJU POPUST OD 10 % NA POMENUTE PROGRAME!

JOGA je drevna veština samorazvoja koja podrazumeva upotrebu tehnika: fizičkih položaja, vežbi kontrole energije putem disanja, relaksaciono - meditativnih vežbi, koncentracije, meditacije i samorealizacije.

Termini: dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta.

post

UPIS U TOKU!

REKREATIVNI BALET ZA ODRASLE

GRAĐANI KOJI SE PRIJAVE DO 20. SEPTEMBRA IMAJU POPUST OD 10 % NA POMENUTE PROGRAME!

Ovaj program podrazumeva osnovne vežbe klasičnog baleta (vežbe sa štapom, vežbe na sredini sale i skokove). Ovim vežbama se postiže bolja pokretljivost celog tela, kondicija, harmonija pokreta i gracioznost. Sve vežbe su prilagođene polaznicima koji nemaju iskustvo u klasičnoj baletskoj igri.

TERMINI: dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta.

 

post

SEZONA 2022/2023. POČINjE! UPIS U TOKU!