Sponzorstva i donacije

Zaposleni u Kulturnom centru „Čukarica“, na čelu sa direktorom Miodragom Rakočevićem, se zahvaljuje prijateljima, sponzorima koji su u proteklom periodu imali sluha i podržali neke od kulturnih događaja koje smo organizovali, i istovremeno se nadaju da će se saradnja na obostrano zadovoljstvo nastaviti i ubuduće, za koju ova ustanova kulture ima velike planove.ZLATIBORAC - porodično preduzeće koje je specijalitet naroda sa Zlatibora pretvorilo u regionalni brend suvomesnatih proizvoda koji se koriste širom Srbije i regiona. „Okusi tradiciju, zamezi Zlatiborac“.

 

SLATKA KUĆA „SWISSLION TAKOVO“ - Slatka kuća je lanac maloprodajnih objekata specijalizovan za prodaju i promociju slanih i slatkih proizvoda kompanije „SwisslionTakovo“
„Ako skoro niste doživeli nešto slatko, u Slatku Kuću svratite na kratko“.

 

BANKA INTESA - "U Banci Intesa pronaći ćete sigurnost koju tražite, jer mi smo vodeća banka u Srbiji, banka u čiju snagu veruje više od 1,7 miliona klijenata. Kao deo Intesa Sanpaolo pružamo vam pouzdanost koja je rezultat finansijske snage i znanja jedne od najstabilnijih međunarodnih bankarskih grupacija".

 

 

PETROL - "Preduzeće Petrol d.o.o. Beograd, osnovano je 31.12.2002. godine. U Srbiji trguje naftom, naftnim derivatima i ostalom trgovačkom robom. Prvih četiri godine preduzeće je poslovalo na područiju veleprodaje, a 2006. godine počinje da razvija sopstvenu maloprodajnu mrežu".

 

JKP "Zelenilo - Beograd" je preduzeće koje vrši delatnosti uređenja i održavanja javnih zelenih površina, održavanja javnih sanitarnih objekata, prateće proizvodnje i popravke parkovskih, sportskih i drugih rekvizita, proizvodnje cveća, ukrasnog bilja i popune sadnica u park-šumama.

 

 

JP "Srbijašume" je savremena, evropski profilisana kompanija koja sprovodi strategiju integralnog gazdovanja šumama i šumskim područjima, zasnovanu na održivom razvoju.