post

ОТВОРЕНА САМОСТАЛНА ИЗЛОЖБА СЛИКА „СУНЧЕВА СТАЗА“ ЂУРА МАОДУША

Синоћ је у галерији Културног центра „Чукарица“ отворена изложба слика „Сунчева стаза“. На отварању изложбе говорили су Милојко Будимир, археолог и генерални секретар удружења Срба из Хрватске и Ђуро Маодуш. Аутор се захвалио присутнима, КЦ „Чукарица“ и Министарству културе и информисања Републике Србије на организацији изложбе. Изложбу је отворила Нада Танасијевић, уредник ликовног програма.

Сви заинтересовани изложбу могу погледати до 1. новембра.

детаљније
post

ОБЕЛЕЖЕНИ ДАН И СЛАВА КЦ „ЧУКАРИЦА“

У присуству својих запослених и представника ГО Чукарица, Лидије Јовановић, председнице Скупштине, Николе Аритоновића, помоћника председника за област финансија и Игора Митровића, јавног правобраниоца, као и мањег броја гостију из друштвеног живота Чукарице, Културни центар „Чукарица“ је данас, 19. октобра, обележио Крсну Славу, Светог апостола Тому и Дан установе.

Присутне је поздравио директор Културног центра „Чукарица“, Миодраг Ракочевић. Он се захвалио свима на подршци коју пружају овој установи културе, имајући у виду значај који она има у очувању богатог културног наслеђа и креирању и представљању разноврсних културних садржаја.

детаљније
post

„ШАШАВИ БЛУЗ“

СУБОТА, 23.10. у 12

Позориште „ФамилијаAРТ“

Цена карте: 300.00 дин.

post

„МУЗИКАОНИЦА“

Нови програм у Културном центру „Чукарица“

за децу узраста од 3 до 6 година

часови суботом од 10.00 до 11.30 часова

Упис у току!

post

КЦ „ЧУКАРИЦА“ УПИСУЈЕ НОВЕ ПОЛАЗНИКЕ

За почетак нове сезоне, Културни центар „Чукарица“ је припремио бројне програме на којима млађи и старији Чукаричани могу креативно да проведу своје слободно време.

ПРВИ ЧАС ЈЕ УВЕК БЕСПЛАТАН!

детаљније
post

РОЂЕНДАОНИЦА У КЦ "ЧУКАРИЦА"

Драги родитељи,
У простору Културног центра "Чукарица" можете организовати рођенданску прославу за своје дете и другаре.
Поред изнајмљивања самог простора, организујемо и гледање дечије позоришне представе, дружење са аниматорима и забаву са кловном Шашавком.
Детаљније информације можете добити путем броја телефона 011/3552 678.

детаљније