"TRI U JEDAN"

"3 u 1" je mini festival tri izvanredne gimnazijske predstave koje se igraju u jednom danu - u subotu, 1. juna u Kulturnom centru "Čukarica" u 16, 18.30 i u 20.30 časova. Studio "BIS!", kao organizator, predstavlja Vam dramske studije i nagrađene predstave sa 23. Pozorišnih susreta gimnazija Srbije, koji se tradicionalno održavaju tokom aprila u Kragujevcu, i predstavljaju jedan od najznačajnijih festivala stvaralaštva mladih Srbije.

Gledaćete pobedničku predstavu, i po mišljenju stručnog žirija i žirija publike - "SVI SMO PRIČE - KOJA JE TVOJA?", koju izvode domaćini iz Studija "BIS!", odnosno učenici Gimnazije "Crnjanski" i Trinaeste beogradske gimnazije. Ova autorska predstava je osvojila još pet prestižnih nagrada za glumačka ostvarenja, kao i za najbolji scenski govor. Predstaviće Vam se i Dramski studio Gimnazije Prokuplje, koji je godinama među najboljim dramskim studijima u Srbiji, a ove godine sa predstavom "SMRT ČOVEKA NA BALKANU" - treći po mišljenju žirija publike. Videćemo, najzad, i trećeplasiranu najbolju predstavu u celini "ONA", Prve kragujevačke gimnazije, rađenu prema tekstu "Pomorandžina kora", koja je, takođe, dobila i dve nagrade za glumačka ostvarenja.

Festival  "3 u 1" zamišljen je pre svega kao suret i razmena iskustava dramskih grupa koje već godinama razvijaju posebnu pozorišnu estetiku, a glavni cilj nam je da beogradskoj publici predstavimo vredna ostvarenja i rad mladih koji stvaraju u gradovima van Beograda.

Zbirna ulaznica za sve tri predstave može se rezervisati na tel: 063/884 39 21 i 060/084 39 21, ili kupiti na blagajni KC "Čukarica" po ceni od samo 300 dinara, a za svaku pojedinačnu predstavu karte će se prodavati po simboličnoj ceni od 150 dinara.

Dođite na festival koji će vam ponuditi čist entutijazam mladosti i mnogo kreativnosti!

https://sr-rs.facebook.com/studiobis.co.rs/videos/652335371903907/