"ТРИ У ЈЕДАН"

"3 у 1" је мини фестивал три изванредне гимназијске представе које се играју у једном дану - у суботу, 1. јуна у Културном центру "Чукарица" у 16, 18.30 и у 20.30 часова. Студио "БИС!", као организатор, представља Вам драмске студије и награђене представе са 23. Позоришних сусрета гимназија Србије, који се традиционално одржавају током априла у Крагујевцу, и представљају један од најзначајнијих фестивала стваралаштва младих Србије.

Гледаћете победничку представу, и по мишљењу стручног жирија и жирија публике - "СВИ СМО ПРИЧЕ - КОЈА ЈЕ ТВОЈА?", коју изводе домаћини из Студија "БИС!", односно ученици Гимназије "Црњански" и Тринаесте београдске гимназије. Ова ауторска представа је освојила још пет престижних награда за глумачка остварења, као и за најбољи сценски говор. Представиће Вам се и Драмски студио Гимназије Прокупље, који је годинама међу најбољим драмским студијима у Србији, а ове године са представом "СМРТ ЧОВЕКА НА БАЛКАНУ" - трећи по мишљењу жирија публике. Видећемо, најзад, и трећепласирану најбољу представу у целини "ОНА", Прве крагујевачке гимназије, рађену према тексту "Поморанџина кора", која је, такође, добила и две награде за глумачка остварења.

Фестивал  "3 у 1" замишљен је пре свега као сурет и размена искустава драмских група које већ годинама развијају посебну позоришну естетику, а главни циљ нам је да београдској публици представимо вредна остварења и рад младих који стварају у градовима ван Београда.

Збирна улазница за све три представе може се резервисати на тел: 063/884 39 21 и 060/084 39 21, или купити на благајни КЦ "Чукарица" по цени од само 300 динара, а за сваку појединачну представу карте ће се продавати по симболичној цени од 150 динара.

Дођите на фестивал који ће вам понудити чист ентутијазам младости и много креативности!

https://sr-rs.facebook.com/studiobis.co.rs/videos/652335371903907/