Вечерњa сценa

МАЈ 2021.

post

„ЕРОТСКИ ТЕХНИЧАР“

ЧЕТВРТАК, 20.05. у 19

Текст: Дејан Тарски

Режија: Петар Пјер Рајковић

Игра: Јован Љубеновић

Цена карте: 400,00 дин.

детаљније
post

„ОН И ОНА“ – ПРЕМИЈЕРА

ЧЕТВРТАК, 27.05. у 19

Режија и драматизација: Јован Љубеновић

Игра: Марија Масал

Цена карте: 500,00 дин.