post

БЕСПЛАТНЕ КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ У КЦ „ЧУКАРИЦА“

post

БЕСПЛАТНЕ КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ У КЦ „ЧУКАРИЦА“

У оквиру програма „ЛЕТО НА ЧУКАРИЦИ“, Културни центар „Чукарица“ је у јулу месецу припремио бесплатне креативне радионице за децу и младе, узраста од 5 до 12 година.

Сваког четвртка, у периоду од 10 до 13 часова, биће реализоване следеће радионице:

07.07. – „ВЕСЕЛЕ ПОЗОРИШНЕ МАСКЕ“ И „НАЈЛЕПШЕ ПОЧЕТНО СЛОВО ИМЕНА“

14.07. – „ТОРБИЦЕ И НОВЧАНИЦИ ОД ФОАМ ГУМЕ“   и

              „КУТИЈА ЗА ОЛОВКЕ И СИТНИЦЕ“

21.07. – „УКРАСИ СВОЈЕ ИМЕ“ И „МИКИ И МИНИ НА СВОЈ НАЧИН“

28.07. – „МОЈЕ СЛИКАРСКО ПЛАТНО ОД СТАРЕ ХАРТИЈЕ“

Радионице води Маријана Рогошић, декоратер са дугогодишњим искуством.

Поред наведених, од 11. до 15. јула, на програму је и радионица „УРАДИ САМ“, која је намењена деци и младима узраста од 6 до 15 година.

Радионицу води Јованка Драговић.

Заинтересовани се могу пријавити на број телефона: 3552 678, сваког дана од 9 до 18 часова. Број полазника је ограничен тако да је пожељно да се што пре пријавите.

За радионице је потребно понети бојице, маказе, охо лепак, украсни папир...

post

БЕСПЛАТНЕ КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ У КЦ „ЧУКАРИЦА“

post

(T)EX-LIBRIS - ИЗЛОЖБА СТУДЕНАТА ФАКУЛТЕТА ПРИМЕЊЕНИХ УМЕТНОСТИ

У среду, 6. јула, са почетком у 19 часова, у Галерији „Старт '06“ Културног центра „Чукарица“, биће отворена изложба студената Факултета примењених уметности која носи назив „(T)EX-LIBRIS“.

Изложба прве године студената ФПУ у Београду, Одсек текстил, има за циљ да представи процес реализовања једне од вежби којима се студенти уводе у широко поље дизајна текстила као и радове настале на предмету Обликовање текстила 1.   Уједно, изложба је прво јавно, ванинституционално, представљање класе уписане у школској 2021/22. години.

Своје радове представиће студенти: Љубицa Благојевић, Катаринa Богојевић, Наталијa Глушац, Анђелa Дабић, Тијанa Колевски, Ивa Костић, Анђелa Мартић и Петра Милошевића.

Заинтересовани изложбу могу погледати до 27. јула 2022. године.

детаљније
post

ВИДОВДАНСКИ КОНЦЕРТ У КЦ „ЧУКАРИЦА“

„Видивдан“, „Обраше се виногради“, „Јеремија“, „Еј, мати, мати“, „Алај ми је вечерас по вољи“... су само неке од песама које су биле део репертора Видовданског концерта, који је синоћ одржан у Културном центру „Чукарица“.

Певачка група „Огрлица од бисера“ под уметничким руководством Јасне Васиљевић, а уз музичку пратњу Бошка Перића, професора музике, приредила је присутнима у сали један сјајан музички времеплов у коме су уживали сви, и извођачи и публика.

Гост концерта био је др сци Ивица Станчић, редовни професор Стоматолошког факултета у Београду и вокални солиста Радио Београда, који годинама са великим задовољством изводи градске песме и романсе. Он је певао песме Предрага Цунета Гојковића, Недељка Билкића и Раше Павловића.


 

детаљније
post

ГОСТОВАЊЕ НА ТВ ХЕПИ