„БОИНГ БОИНГ“

Субота, 22.02. у 20

Позоришна трупа „Артисти“

По тексту Марка Камoлeтија

Режија: Софија Ристић

Играју: Милан Вукајловић, Бојана Стојановић, Зорана Теодосић Лока, Немања Пувача, Исидора Ристић и Мина Милошевић

Цена карте: 400,00 дин.

Мајстор светла: Душан Раичевић

Мајстор звука и одабир музике: Софија Ристић