PREDSTAVLJANJE KNJIGE "ŠKRINJA" LJUBICE GULIĆ

Književno veče su upotpunili Milica Mojsilović i Miljana Maslarević,izvođenjem izvornih narodnih pesama, i gitarista Miško Miklović.
Ljubica Gulić je po zanimanju profesor, završila je Filološki fakultet, Odsek za ruski jezik i književnost. Radni vek je provela u Geološko - meterološkoj školi i XI  beogradskoj gimnaziji. Autor je udžbenika Ruski jezik za III i IV razred  geološke struke. Ovo je njena prva knjiga iz edicije “Zapisi i sećanja“.

RADIONCE OSLIKAVANJA I RESTAURACIJE NAMEŠTAJA

U toku letnjeg raspusta u Kulturnom centru „Čukarica“ održaće se besplatne „Letnje radionice oslikavanja i restauracija nameštaja za mlade“. Radionice su namenjene starijim osnovcima i srednjoškolcima, i realizovaće se u tri termina: I  - od 19.06. do 24.06.2017.god. (12:00 - 15:30)   II - od 03.07. do 08.07.2017.god. (12:00 - 15:30)   III- od 07.08. do 12.08.2017.god. (12:00 - 15,30)
Zainteresovani učenici se mogu prijaviti do 17.06. 2017. god. na telefon: 3552 678, ili lično na prijavnici KC „Čukarica“.
Radionice se realizuju uz podršku
Sekretarijata za sport i omladinu.


 

BALET ZA KRAJ SEZONE

Pred prepunom salom Kulturnog centra „Čukarica“ sinoć je održan završni koncert polaznika Studija klasičnog baleta  na kome su male balerine pokazale šta su sve naučile tokom 2016/17. godine.
Podeljene prema uzrastu u četiri grupe, one su izvele sedamnaest koreografija na klasičnu i muziku modernih ritmova...DALJE


 

PREDSTAVLJANJE KNJIGE "ŠKRINJA" LJUBICE GULIĆ

Sinoć je na književnoj večeri, koju je organizovao Kulturnom centru „Čukarica“, predstavljena zbirka priča  Ljubice Gulić „Škrinja“. Književno veče je otvorio Milutin Šoškić, programski direktor KC „Čukarica“, a više o ovoj zbirci govorila je Ana Zogović, recenzent i profesor ruskog jezika i književnosti koja je tom prilikom rekla da se  „škrinja u kojoj je Ljubica Gulić čuvala svoja sećanja, svoje tajne, radosti i patnje, ljubavi, ushićenja, doživljaje sa brojnih putovanja, susrete i rastanke, jednom rečju svoj život, konačno otvorila i reči su potekle... Da su priče  tematski raznovrsne i da nas vode na zanimljiva putovanja.“...DALJE
 


 

"NOVA EPOHA UMETNOSTI"

UTORAK, 20.06. u 20

Eho teatar - Eho odiseja.

Cena karte: 150,00 din.


 

"ZAJEDNIČKI STAN"

ČETVRTAK, 22.06. u 20 

Pozorišna trupa Artisti
Tekst: Dragutin Dobričanin Guta
Režija: Sofija i Isidora Ristić
Igraju: Milan Vukajlović, Nikola Nikačević, Nemanja Puvača, Mina Milošević, Vuk Obućina, Aleksandra Vukadinović, Isidora Ristić, Sofija Ristić, Đorđe Pantović, Mladen Ivkov

Cena karte: 150,00 din.

KORIST I OPASNOST OD HIPNOTIČKE REGRESIJE

NEDELJA, 25.06.  u 18

Predavanje naučnika i pisca, prof. Spasoja Vlajića i Slobodana Vlajića.

Ulaz slobodan.


 

Univerzitet za treće doba

Programi Univerziteta za treće doba postali su već tradicionalni u ponudi centra. To su crtanje i slikanje, engleski jezik, tai či čuan, informatička obuka, joga itd..

Studio lepih umetnosti

Studio lepih umetnosti čine: studio klasičnog baleta, studio džez baleta, dramski studio, studio modernog plesa, orijentalnog plesa,  likovna radionica itd.

Programi rekreacije

Programi rekreacije koje u Centru možete pohađati Vi ili Vaše dete su: pilates, joga, zumba fitness, studio densa, joga za trudnice, vežbe za mame i malu decu, rekreativni balet za odrasle itd.