„ДРУШТВО МРТВИХ ПЕСНИКА“

Не пропустите прилику да још једном погледате представу Студија "БИС!" "Друштво мртвих песника", која се игра у петак 17. септембра у 20 часова у Културном центру "Чукарица". Биће то опроштајна представа за неке од наших глумаца који полазе на студије глуме, а посебно за Алексу Милошевића, нашег професора Китинга, који ће од октобра студирати економију у Словенији.

Представа "Друштво мртвих песника" проглашена је за најбољу аматерску представу Београда на фестивалу БАП 2021. и добила је низ награда: за најбољу режију - Маја Буњац и Павле Јеринић, најбољу колективну игру - цео ансамбл, најбоље мушке улоге - Алекса Милошевић и Риста Милутиновић, за најбољу женску улогу - Анђела Алавиревић, за најбољу епизодну женску улогу - Тара Милосављевић и за најбољи костим - Светлана Васиљевић и Маја Буњац. Такође, представа је представљала Београд на републичком Фестивалу аматерских позоришта у Кули, где је добила награду за најбољу колективну игру, а Анђела Алавиревић је за улогу Неле Пери добила награду за најбољу глумицу вечери.

Треба још једном на окупу видети "БИС!"-ову "златну генерацију", из које се чак њих четворо ове године уписало на студије глуме на ФДУ, Академију уметности у Новом Саду и Академију уметности у Београду, и то са најпрестижнијим резултатима, а то су: Риста Милутиновић, Василије Првуловић, Анђела Алавиревић и Теодора Сићовић.

Цена улазнице је 450 динара, а резервације можете обавити позивом на телефоне: 060/084 39 21 и 062/862 79 19 или их купити на благајни КЦ "Чукарица". Број места је ограничен, а представа се игра уз поштовање епидемијских мера. ДОБРОДОШЛИ!