„ДРУШТВО МРТВИХ ПЕСНИКА“ – ПРЕТПРЕМИЈЕРА

Претпремијера "Друштва мртвих песника", дугоочекиване представе Студија "БИС!", рађене према култном филму Питера Вира и сценарију Тома Шулмана, а у режији Маје Буњац и Павла Јеринића, коначно је пред нама!

Позивамо вас да у петак 22. јануара у 19 часова на сцени Културног центра "Чукарица" погледате ову инспиративну причу о одрастању, освајању слободе, младалачком бунту и креативности, као и о сукобу са ригидним системом образовања и васпитања. 
Како у Академији "Велтон" сазревају млади људи жељни успеха и афирмације у друштву, и како њихов поглед на свет мења професор Китинг, дајући им прилику да кроз поезију спознају истинске вредности живота, дочараће нам екипа од  деветнаест младих глумаца аматера из Студија "БИС!", предвођених Алексом Милошевићем у улози професора Китинга, Анђелом Алавиревић као Нелом Пери и Милом Лаловић у улози Тее Андерсон.


"Цветајте, пупољци, док још можете..." - један је од стихова из ове представе, а расцветавање наше позоришне сезоне почиње овог петка! 


Чекамо вас! Добродошли!

Чланови Драмског студија "БИС!" су распуст искористили за интензивне пробе и рад уз све мере епидемиолошке заштите.

Сви заинтересовани могу већ сада да резервишу улазнице по цени од 450 динара на телефоне: 060/084 39 21 и 062/862 79 19.

 

0