„ВЕЧЕ СА ЊОМ“

Луцидан коментар о сопственој личности и свету који нас окружује. Логични закључци о нелогичним појавама. И обрнуто!

Упутства за руковање саобраћајцима, родбином и остали практични и модни савети… Останите витални у потрази за партнером! Шармантан водич кроз мушко-женске односе, са анализом сличности и разлика међу половима.

Вече спонтаног хумора… Из женског угла…

Вече Стандап комедије је идеална прилика да се добро проведете и смејете готово без престанка.

Док слушате, гледате и учествујете у овој изузетно ангажованој и интерактивној представи, препознаћете општа места вашег животног искуства, јер се стандап комедија бави управо коментаром на свакодневне фрустрације појединца у односу на савремено друштво, међуљудске односе, социјалне вредности и тековине, али из, увек другачијег, интимног и наравно, ишчашеног угла посматрача, коментатора и бунтовника-стандап комичара.

Стандап је искрен, прецизан,  јавни говор, заоденут у луцидне шале аутора, које „изврћу” суштину и „измештају” тежиште проблема.

Дођите да се заједно насмејемо својим проблемима, манама, изневереним очекивањима и заблудама, јер је хумор дар и најјаче оружје здравог разума, племенитог духа и надахнуте интелигенције.

„Својом појавом, шармом и духовитим причама, глумица Маријана Аранђеловић вешто засмејава и осваја срца публике. Сплетом околности, како каже, постала је прва дама српског станд уп-а… ”