post

МЛАДИ РОКЕРИ ОДУШЕВИЛИ СВОЈОМ СВИРКОМ

Млади који су дошли да подрже рок бендове, који су синоћ наступили на летњој сцени у парку на Бановом брду, као и они који су се случајнo нашли ту, били су одушевљени енергијом и свирком младих рокера.

Концерт је отворила група "Вето" која је својим наступом загрејала атмосферу и опустила присутне који су врло брзо почели да ђускају. Други на сцени био је бенд "Логичка грешка". Публика је имала прилику да чује њихове ауторске песме и осети добре вибрације које ова група емитује.

На крају је наступио бенд "Hunting Souls" са сјајном гитаристкињом и вокалом Ањом Дајић на челу.

Ови бендови су право освежење на градској музичкој сцени. Иако млади (тинејџери од16 до 18 година) и можда недовољно искусни, они окупирају пажњу публике, због чега су радо виђени на многим рок журкама.

Оно што ову рок причу чини интересантном је чињеница да су  тинејџери чинили већину публике, чиме су показали да рокенрол има будућност.

Програм су водиле чланице Информативне редакције младих "Инфо Чука"- Милица Томић и Анђела Николић, а присутне је поздравио Миодраг Ракочевић, директор КЦ "Чукарица", установе која је уз подршку ТО Чукарице организовала овај концерт, као поклон младима за крај успешне школске године.

post

МЈУЗИКЛ „МАЧКЕ“

Студенти треће и четврте године Музичке педагогије на Факултету музичке уметности у Београду, на сцени Културног центра "Чукарица", премијерно су извели мјузикл "Мачке", култног британског композитора Ендруа Лојда Вебера.

Они су кроз овај мјузикл приказали чудесан и шаролик свет мачака, говорећи нам кроз њих, уствари, о различитим људским наравима и животним причама са којима се људи свакодневно сусрећу.

Адаптацију матрице урадио је Радослав Спасић, а припрему, препев, адаптацију сонгова и режију ванр.проф. Милена Петровић.

post

УПИС У ТОКУ!

ИЗАБЕРИ ПО СВОЈОЈ МЕРИ

Поштовани суграђани, проведите креативно своје слободно време на неком од уметничких, рекреативних и едукативних програма Културног центара „Чукарица“.

 ПРВИ ЧАС ЈЕ БЕСПЛАТАН!

 

детаљније