post

"ДЕЧИЈЕ ЗАВРЗЛАМЕ"

Субота, 30.01. у 12

Позориште „Шашава дружина“

Цена карте: 300,00 дин.

детаљније
post

Гостовање директора КЦ "Чукарица" у емисији "Шареница"

https://www.youtube.com/watch?v=7vnh7OnyCuM

Гостовање директора КЦ "Чукарица" Миодрага Ракочевића у емисији "Шареница" на РТС1 у суботу, 23.01.2021. Говорио је о пројекту "Инфо Чука" и акцији "Књига за друга" у оквиру пројекта "Моје наслеђе"

post

"ПОСЕБНА НОЋ" У ОКВИРУ ДЕЧИЈЕ СЦЕНЕ

Зашто и како се могло десити да посебна, рођенданска ноћ буде и последња ноћ за Звер? Искреном љубављу и обећањем да ће се удати за њега без обзира на његов изглед, лепа Бел је успела да отклони зле чини вештице и преобрази Звер у лепог и младог принца. О осталим детаљима ове изузетно поучне бајке можете сазнати од малишана који су у пратњи старијих гледали представу у суботу, 22.01. у оквиру Дечије сцене Културног центра "Чукарица".

детаљније
post

ПРЕТПРЕМИЈЕРНО ИЗВЕДЕНА ПРЕДСТАВА „ДРУШТВО МРТВИХ ПЕСНИКА“

Млади глумци Студија "БИС!" синоћ су на сцени Културног центра „Чукарица“ претпремијерно извели представу "Друштво мртвих песника", која је урађена према култном филму Питера Вира и сценарију Тома Шулмана, а у режији Маје Буњац и Павла Јеринића.

Премијера је заказана на истом месту, 19. фебруара у 19 часова.
 

детаљније
post

ИЗАБЕРИ ПО СВОЈОЈ МЕРИ!

УПИС У ТОКУ!

Драги суграђани, позивамо вас да своје слободно време проведете на неком од рекреативних, едукативних и уметничких програма Културног центра "Чукарица". 

Програми се одвијају уз поштовање свих епидемиолошких мера.

детаљније