ПОКЛОН ПРЕДСТАВА "ОТКАЧЕНЕ"

Откачене је урнебесна комедија/водвиљ/мјузикл, по угледу на стране ТВ серије, која прати згоде и незгоде једне градске породице у њиховим покушајима да живе као "сав нормалан свет", да се са својим проблемима носе на зрео и одговоран начин, што им никако не полази за руком и што, наравно, доводи до низа комичних ситуација.

Сестре Беба и Зага (Моника Ромић и Славица Љујић) су веома блиске и потпуно различите - Беба јури каријеру, а Зага мужеве. Беба чека одговор за унапређење у банци и крије свога дечка, колегу Воју (Борис Миливојевић) јер се плаши да би то могло угрозити њен пословни аутеритет. За то време, њена сестра Зага, тугује за бившим мужем и на све начине покушава да га врати. Њихова мајка Надежда (Златија Ивановић) је загледана у себе, тачније у свој одраз у огледалу у којем не жели да види ниједан знак старења и покушава да Загиног, сад већ бившег мужа (Саво Милошевић), најбољег пластичног хирурга, наговори да настави да је оперише без новчане надокнаде. Загина комшиница Ана (Даница Радуловић) трага за човеком свог живота. Можда је Загина ћерка, тинејџерка Лола (Јована Младеновић), једина у кући "нормална", а можда и не…

Не пропустите згоде и незгоде породице Јовановић и људи који их окружују јер ће вас насмејати до суза!

И на крају - дајемо гаранцију да ћете из позоришта изаћи много бољег расположења од оног с којим сте дошли! И то на 365 рата!

Улоге:

Борис Миливојевић

Моника Ромић

Златија Ивановић

Славица Љујић

Даница Радуловић

Јована Младеновић.

Специјални гост: Саво Милошевић

Специјални гост из офа: редитељ Милорад Милинковић Дебели

Редитељ: Моника Ромић

Консултант: Никола Завишић

Сценски покрет: Пјер Рајковић

Сценограф: Тања Жиропађа

Текст: Славица Љујић

Музика: популарни хитови 80тих година: Последња игра лептира, Сања Илић, група Зана, Бајага, Жика.. као и група Јинџ...

Сонгове отпевали: Учесници "Откачених"

Продукција: МониЦарт

Лајт мотив представе: Идем тамо где је све по мом!