ВЕЧЕ „STAND UP” КОМЕДИЈЕ

Градска општина Чукарица, Туристичка организација Београда и Културни центар „Чукарица“ поклањају бесплатно вече „Stand up“ комедије Маријане Аранђеловић, које ће бити одржано у недељу, 30. децембра у 20.00 часова у сали Културног центра „Чукарица“.

Вече „Stand up“ комедије је идеална прилика да се добро проведете и смејете готово без престанка.

Док слушате, гледате и учествујете у овој изузетно ангажованој и интерактивној представи, препознаћете општа места вашег животног искуства, јер се stand up комедија бави управо коментаром на свакодневне фрустрације појединца у односу на савремено друштво, међуљудске односе, социјалне вредности и тековине, али из увек другачијег, интимног и наравно, ишчашеног угла посматрача, коментатора и бунтовника-станд уп комичара.

Stand up је искрен, прецизан, јавни говор, заоденут у луцидне шале аутора, које “изврћу” суштину  и “измештају” тежиште проблема, пребацујући  штиво које може бити и драмски предложак у хумористички жанр.

Дођите да се заједно насмејемо својим проблемима, манама, изневереним очекивањима и заблудама , јер  је  хумор дар и најјаче оружје здравог разума, племенитог духа и надахнуте интелигенције у  победи пред сивилом и проблемима свакодневнице.

Програм је део манифестације "Децембарски дани Чукарице".