BOG

U ime Studija "BIS!", pozivamo vas da u što većem broju dođete u KC "Čukarica" 14. septembra 2017. u 19.30 časova, kako bismo pozdravili Dramski studio Gimnazije iz Prokuplja, koji u organizaciji Dramskog studija "BIS!" gostuje sa komedijom "BOG" Vudija Alena.
 
Predstava "Bog" na ovogodišnjim Pozorišnim susretima gimnazija Srbije u Kragujevcu pretvorila se u rok/pop/klasični koncert (ili sve u jednom), ostavila publiku oduševljenom sa jedne, i pomalo zbunjenom sa druge strane... Svakako nije uobičajeno kada tri glumca ustanu iz publike i glume da su gledaoci, a u stvari glume da glume da su gledaoci. Iako su publiku ostavili pomalo u konfuziji, njihov talenat je bio evidentan, pa su dobili i stajaće ovacije. Antička scenografija, humor, specijalni efekati sa dimom... u svakom slučaju, odlična predstava!
 
Dramski studio Gimnazije postoji četrnaest godina i za to vreme je na Susretima gimnazijskih pozorišta u Kragujevcu osvojio sve što se osvojiti može, kolektivno i individualno. Odgajio je šestoro profesionalnih glumaca, izveo dvadesetak premijera sa dvestotinak izvođenja u Srbiji i regionu. Predstava "Bog" je, na ovogodišnjim Susretima, osvojila treće mesto u ukupnom plasmanu, nagradu za najbolju učeničku režiju, prvu nagradu publike, kao i nagrade za sporednu mušku i sporednu žensku ulogu.
 
 
 

2. FILMSKI FESTIVAL - RESTL FEST

PONEDELJAK, 20. 11. U 19

Ulaz slobodan.

2. FILMSKI FESTIVAL - RESTL FEST

UTORAK, 21. 11. U 19

Ulaz slobodan.

2. FILMSKI FESTIVAL - RESTL FEST

SREDA, 22. 11. U 19

DODELA NAGRADA

Ulaz slobodan.

"MOTORI"

ČETVRTAK, 23.11. u 12

DRAGAN SEKULIĆ - Aleksa/Inspektor Radulov

MILAN ZARIĆ - Vukašin/Inspektor Milenković

Tekst i režija: PATRIK LAZIĆ, Dramaturgija: DUNJA MATIĆ, Scenografija: ANĐELA MANDIĆ, Kostimografija: MINA PUREŠIĆ, Autorska muzika: MARKO JOVANOVIĆ, Dizajn plakata: DIANA ZRNIĆ

Produkcija i organizacija: MIRJANA ŽARKOVIĆ, DANICA MILOSAVLJEVIĆ

Predstava za decu u organizaciji Sekreterijata za saobraćaj Grada Beograda.

Ulaz slobodan.

„AMATERI“

ČETVRTAK, 23.11. u 20 

Igraju: Miloš Vlalukin, Milena Predić, Marko Janjić, Srđa Bjelogrlić.

KARTE SU RASPRODATE!

 


 

"MAŠTARIJE"

PETAK, 24.11. U 11

Interaktivna dečija predstava sa projektom inkluzije dece sa smetnjama u razvoju.

Uloge: Teodora Vasiljević, Ana Kukić, Ivana Radojčić. (Pozorište Učiteljskog Fakulteta u Beogradu).

Tekst i režija: Jadranka Barzut

Ulaz slobodan.

NOĆ POZORIŠTA

SUBOTA, 25.11.

U 16.30  "SENTIMENTALNI KABARE" - Dramski studio "BIS!"

U 18.30 "4 JAHAČA APOKALIPSE" - Poetska drama, Vitomir Vico Dardić

U 20.30 - "BOING, BOING" - Pozorišna trupa "ARTISTI"

Cena karte: 150,00 din.


 

"BAJKA O KRCKU ORAŠČIĆU"

NEDELJA, 26.11. U 12

"VIŠE OD IGRE"

Cena karte: 150,00 din.

 

ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT U KC „ČUKARICA“

Humanitarni koncert pod nazivom “Beograd je ljubav - kad je dan oblačan budi nečije sunce” okupio je veliki broj građana koji su želeli da daju svoj skromni doprinos u prikupljanju novčanih sredstava za lečenje petogodišnje devojčice Anje Božović, koja boluje od cerebralne paralize. Ovom prilikom prikupljena su značajna sredstva, ali ne i dovoljna, zato pozivamo sve građane koji mogu da pomognu ovoj devojčici da to urade uplatom novčanih sredstava na žiro račun majke:   Jelena Božović - broj dinarskog žiro računa kod Rajfajzen banke: 265-0000005056092-09.

Univerzitet za treće doba

Programi Univerziteta za treće doba postali su već tradicionalni u ponudi centra. To su crtanje i slikanje, engleski jezik, tai či čuan, informatička obuka, joga itd..

Studio lepih umetnosti

Studio lepih umetnosti čine: studio klasičnog baleta, studio džez baleta, dramski studio, studio modernog plesa, orijentalnog plesa,  likovna radionica itd.

Programi rekreacije

Programi rekreacije koje u Centru možete pohađati Vi ili Vaše dete su: pilates, joga, zumba fitness, studio densa, joga za trudnice, vežbe za mame i malu decu, rekreativni balet za odrasle itd.