post

„MAJSKA PTIČICA“ - BESPLATNA RADIONICA ZA DECU

SUBOTA, 25.05. od 10 do 12

Modelovanje figurica od fondana

U subotu, 25. maja od 10 do 12 časova, Kulturni centar "Čukarica" organizuje besplatnu radionicu, iz ciklusa "Modelovanje figurica od fondana", koja će se održati na Kalemegdanu u okviru festivala "Beogradski manifest".

Kroz radionicu "Majska ptičica" mališani će moći da razvijaju maštu, kreativnost, manuelne veštine, likovni izraz, finu motoriku, pažnju, koncentraciju, da se uče timskom radu i uživaju u druženju.

Radionicu će voditi umetnica Milena Pekić, vlasnica brenda Dreamy Despina Sugar Art, sa dugogodišnjim iskustvom u dizajnu i izradi figurica od fondana.

Radionica je namenjena deci.

detaljnije
post

PREMIJERA DEČIJE PREDSTAVE „CRVENKAPA I VUKAŠIN“

 Za kraj sezone, na Dečijoj sceni Kulturnog centra „Čukarica“ u subotu, 18. maja premijerno je izvedena predstava „Crvenkapa i Vukašin“ koja je smeštena u savremeno doba. "Crvenkapa i Vukašin" je komična predstava, prožeta muzikom i pesmama, koja na zabavan način objašnjava deci problem otuđivanja, svet mobilnih telefona i društvenih mreža, ali i lepotu drugarstva, ljubavi, učenja, podsećajući ih na prave vrednosti...

detaljnije
post

JAVNI ČAS HORA „SLAVUJČIĆI“

Kulturni centar "Čukarica" poziva Vas na 

        JAVNI ČAS Hora "Slavujčići"

U sredu, 22.05. 2019.  u 18 časova

 Školu vode: Marina i Marija Gobović

detaljnije
post

„SUZE SU O.K.“

ČETVRTAK, 23.05. u 20

Igraju: Tanja Bošković, Rade Marjanović, Milan Caci Mihailović i Petar Mihailović

Cena karte: 500,00 din.

post

KNjIGOLjUPCI SA ČUKARICE O DANU SLOVENSKE PISMENOSTI I KULTURE

PETAK, 24.05. u 13

Dan slovenske pismenosti i kulture, 24. maj, Kulturni centar "Čukarica" obeležiće prigodnim kulturno-umetničkim programom i dodelom simboličnih nagrada učenicima - knjigoljubcima, koji su učestvovali tokom školske 2018/2019. godine, u programu „Moje nasleđe - Čitalačka značka“.

Tom prilikom, biće organizovano i druženje sa književnim kritičarima, Violetom Đorđević, višom savetnicom iz Biblioteke grada Beogada i Jovanom Ilić, profesorkom srpskog jezika i književnosti, koje će razgovarati sa decom o pročitanim knjigama.

Deco, dođite u petak, 24. maja u 13 časova, da zajedno sa čukaričkim knjigoljubcima obeležite Dan slovenske pismenosti i kulture!!!

detaljnije
post

UPIS U TOKU!

IZABERI PO SVOJOJ MERI

Poštovani sugrađani, provedite kreativno svoje slobodno vreme na nekom od umetničkih, rekreativnih i edukativnih programa Kulturnog centara „Čukarica“.

 PRVI ČAS JE BESPLATAN!

 

detaljnije