„VEČE SA NjOM“

Lucidan komentar o sopstvenoj ličnosti i svetu koji nas okružuje. Logični zaključci o nelogičnim pojavama. I obrnuto!

Uputstva za rukovanje saobraćajcima, rodbinom i ostali praktični i modni saveti… Ostanite vitalni u potrazi za partnerom! Šarmantan vodič kroz muško-ženske odnose, sa analizom sličnosti i razlika među polovima.

Veče spontanog humora… Iz ženskog ugla…

Veče Standap komedije je idealna prilika da se dobro provedete i smejete gotovo bez prestanka.

Dok slušate, gledate i učestvujete u ovoj izuzetno angažovanoj i interaktivnoj predstavi, prepoznaćete opšta mesta vašeg životnog iskustva, jer se standap komedija bavi upravo komentarom na svakodnevne frustracije pojedinca u odnosu na savremeno društvo, međuljudske odnose, socijalne vrednosti i tekovine, ali iz, uvek drugačijeg, intimnog i naravno, iščašenog ugla posmatrača, komentatora i buntovnika-standap komičara.

Standap je iskren, precizan,  javni govor, zaodenut u lucidne šale autora, koje „izvrću” suštinu i „izmeštaju” težište problema.

Dođite da se zajedno nasmejemo svojim problemima, manama, izneverenim očekivanjima i zabludama, jer je humor dar i najjače oružje zdravog razuma, plemenitog duha i nadahnute inteligencije.

„Svojom pojavom, šarmom i duhovitim pričama, glumica Marijana Aranđelović vešto zasmejava i osvaja srca publike. Spletom okolnosti, kako kaže, postala je prva dama srpskog stand up-a… ”