VEČE „STAND UP” KOMEDIJE

Gradska opština Čukarica, Turistička organizacija Beograda i Kulturni centar „Čukarica“ poklanjaju besplatno veče „Stand up“ komedije Marijane Aranđelović, koje će biti održano u nedelju, 30. decembra u 20.00 časova u sali Kulturnog centra „Čukarica“.

Veče „Stand up“ komedije je idealna prilika da se dobro provedete i smejete gotovo bez prestanka.

Dok slušate, gledate i učestvujete u ovoj izuzetno angažovanoj i interaktivnoj predstavi, prepoznaćete opšta mesta vašeg životnog iskustva, jer se stand up komedija bavi upravo komentarom na svakodnevne frustracije pojedinca u odnosu na savremeno društvo, međuljudske odnose, socijalne vrednosti i tekovine, ali iz uvek drugačijeg, intimnog i naravno, iščašenog ugla posmatrača, komentatora i buntovnika-stand up komičara.

Stand up je iskren, precizan, javni govor, zaodenut u lucidne šale autora, koje “izvrću” suštinu  i “izmeštaju” težište problema, prebacujući  štivo koje može biti i dramski predložak u humoristički žanr.

Dođite da se zajedno nasmejemo svojim problemima, manama, izneverenim očekivanjima i zabludama , jer  je  humor dar i najjače oružje zdravog razuma, plemenitog duha i nadahnute inteligencije u  pobedi pred sivilom i problemima svakodnevnice.

Program je deo manifestacije "Decembarski dani Čukarice".